Hosszú és kemény felkészülési időszak után érkezett meg Tokióba Ekler Luca, hogy részt vegyen a Paralimpián,a melyet az eredeti tervekkel ellentétben egy évvel később, 2021 nyarán bonyolítanak le a japán fővárosban. Mint ismert a halasztás legfőbb oka a koronavírus-járvány volt, ami jelenleg is tombol az országban, így zárt kapuk mögött, üres lelátók előtt rendezik a speciális ötkarikás játékokat.

A vasi színeket Ekler Luca képviseli, aki három versenyszámban áll rajthoz. Ezek közül az elsőt már szombaton letudta, 100 méteres síkfutásban végül a negyedik helyen ért célba. A rendkívül erős mezőnyben csak néhány tizedmásodpercek döntöttek a végső sorrenden, így érthető, hogy a szombathelyi atléta rendkívül elégedett volt a helyezésével.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LUCA EKLER (@eklerluca)

Instagram oldalon fejezte ki köszönetét mindenkinek, aki szorított neki és felelevenítette azokat a pillanatokat is, amit a versenyzés közben érzett. Rendkívül megindító és inspiráló sorok! Sokat egyébként nem pihenhet Luca, hiszen 400 méteres síkfutásban és távolugrásban is rajthoz áll. Ráadásul mindkét számban a végső győzelemre is esélyesként tartják számon a szakértők.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!