Ahogy beszámoltunk róla, az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság nyitányán Zalaegerszegen lépett pályára az Egis Körmend együttese. Bár a sorsolás a Rába-parti településre ígérte a találkozót, a csarnok felújítási munkálatai csúszása miatt a pályaválasztási jog felcserélését tette szükségessé, de így is győzelemmel indította az évadot Antonis Constantinides legénysége.

A négy pontos siker mindenképpen jó alapot biztosíthat Ferencék számára, a hasonlóan fontos folytatáshoz. Ngy múltra tekint ugyanis vissza az Oroszlány és a Körmend párharca, amely igazi piros-fekete rangadót jelent. Talán nem túlzás állítani, hogy a forduló egyik legjobban várt ütközete lesz, látva a két együttes tavalyi szereplését és idei szezonkezdetét.

Az OSE-Lions együttese a nyáron tovább erősítette amúgy sem gyenge keretét. Az oroszlányi alakulat erejét jól bizonyítja, hogy a Bányász kupán mutatott formája és bár a Sopron ellen vereséggel kezdték a bajnokságot, a 86-80-as eredmény mindenképpen bíztató a folytatást illetően. Most már csak az a kérdés, hogy vajon melyik alakulat bírja a véghajrát nagyobb erővel.

Ruják András személyében korábbi körmendi és válogatott irányítóval megerősített OSE feltétlenül szeretné győzelemmel feledtetni az előző mérkőzést, míg a vasi piros-feketék a jó kezdet után haladna az eredményes folytatás felé. A nagy csatát ígérő rangadót szombaton rendezik a Krajnyik “Akác” András Sportcsarnok parkettáján.

OSE-Lions – Egis Körmend
2021. szeptember 25. (szombat) – 18:00
Oroszlány, Krajnyik “Akác” András Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!