A kaposváriak eddigi mérlege felemás, eddig 5 alkalommal léptek pályára, idegenben jól teljesítenek, összességében kétszer győztesen, háromszor vesztesen hagyták el a pályát, jelenleg a 11. helyen állnak. Ugyanakkor a sárga-feketék mind a 6 mérkőzésüket megnyerték és magabiztosan vezetik a tabellát.

A 6 magyar bajnoki és 1 BL-meccs győzelmet elért szombathelyiek vezetőedzője ezúttal is optimistán várja a folytatást.

– Jó ritmusban, jó állapotban vagyunk. Ma este is csak a saját játékunkra szabad koncentrálnunk és minden tmegteszünk, hogy továbbra is védjük a hazai várat. Remélem, hogy sok szurkolónk látogat majd ki az Arena Savariába és együtt újra sikeresek leszünk – fogalmazott a klub közösségi oldalának nyilatkozó Milos Konakov.

Perl Zoltán, a Falco meghatározó játékosa a hétközi fordulót követően, a csapat egyik szponzoránál tartott mezbemutatót kihasználva adott interjút a Hungarysportnak.

A beszélgetésben elhangzott, hogy a válogatott hátvéd elégedett a csapat szereplésével és főleg az eredményekkel. Ugyanakkor tisztában van azzal is, hogy van még minben fejlődnie a keretnek. Hozzátette a Kaposvár elleni összecsapásnak úgy kell nekifutni, hogy nem lehet félvállról venni az újabb megmérettetést, hiszen idegenben különösen jól szerepelnek.

A Falco KC Szombathely – Kaposvár meccsen 18 órakor dobják fel a labdát. 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!