Kijelenthető, hogy a gyengébb időszakot végleg a háta mögött hagyta az Egis Körmend kosárlabdacsapat. Az NB I-es évad során több pofonba is beleszaladtak Antonis Constantinides tanítványai, de szép lassan kilábaltak a gödörből. Decemberben igazi sikerszériát repesztett a vasi együttes, hiszen zsinórban negyedik győztes találkozóját jegyezték Ferencz Csabáék.

Ennek ékes bizonyítéka többek között a Kecskemét elleni megnyert derbi, vagy épp a legutóbbi összecsapás, a szomszédvári rangadó, a ZTE elleni behúzott mérkőzés. A menetelésnek pedig szemmel látható eredménye is van, hiszen a sűrű mezőnynek, a keresztbe veréseknek köszönhetően már a dobogó alsó fokáról várhatja az újabb meccset az Egis Körmend.

Ellentétes utat járt be a hasonlóan piros-fekete szerelésben játszó MVM-OSE Lions együttese, amely jól kezdte a szezont, viszont nem sikerült emlékezetesre az elmúlt időszak. Két vesztes mérkőzés közül főként a Szolnok ellen elveszített összecsapás lehet fájó az oroszlányi kosarasoknak, akik ezúttal is idegenben kénytelenek pályára lépni. Hogy ki örülhet az év utolsó mérkőzésén? December 30-án este minden kiderül?!

Egis Körmend – MVM-OSE Lions
2021. december 30. (csütörtök) – 18:00
Körmend, Városi sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!