Répcelak, Szombathely, Vas megye és az ország büszkesége Szarka Zoltán, aki aktív pályafutását követően megannyi kapust nevelt ki öregbítve hazánk hírnevét. Elég csak Király Gábor, Rózsa Dániel, Takács Tamás vagy épp Lévay Gergely nevét említeni. Azt is sokan tudták az egykori kapusról, hogy kiválóan űzte a lábteniszt és több csapattársával a Balaton-parton hódolt szenvedélyének.

Nem volt kérdés, hogy nevével fémjelezve télen teremtornát, nyáron lábtengó versengést bonyolítsanak le a családtagok hozzájárulásával. Gyorsan felkapottá vált az emlékverseny, így már a kétnapos rendezvényen maximalizálni kellett a résztvevők, nevezők létszámát. Összesen 32 csapat adhatja le nevezését, a határidő pedig meglehetősen szoros, hiszen június 19-ig fogadják a szervezők a megkeresést.

A szervezők ugyanakkor felhívják a figyelmet, hogy csak a beérkezett nevezési díjat igazolva tudják érvényesíteni a részvételi szándékot. Az V. Szarka Zoltán Lábtenisz Emlékverseny ezúttal is kiemelt figyelmet kap. A település elöljáróinek köszönhetően folyamatosan épül-szépül a strand és a pálya is. Ráadásul a nevezéssel különleges táskát kapnak a résztvevő játékosok.

V. Szarka Zoltán Lábtenisz Emlékverseny

  • A verseny időpontja: 2022. Július 2-3.
  • Nevezési határidő: 2022.06.19. (Vasárnap)
  • Nevezési díj: 8.000 Ft/páros, amely tartalmazza továbbra is mindkét napra a strandbelépőt, továbbá a versenyre külön készített hátitáskákat. Kései nevezés: 10.000 Ft
  • 32 csapat nevezését tudják biztosítani!

Nevezni az alábbi elérhetőségeken lehetséges:
[email protected]

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!