A bajnoki rajt rohamosan közeledik, ám a megyei I. osztályba frissen feljutó csepregiek addig sem tétlenkednek, sorra játsszák az edzőmeccseket, amelyeken elég jól is teljesítenek, ezúttal például a Lukácsházát sikerült fölényesen felülmúlniuk. 

A Lukácsháza csapata éppen ellentétes utat járt be a csepregiekkel, hisz ők a 2021/22-es szezonban kipottyantak a megyei I. osztályból. A gárdában nagy volt a jövés menés a nyár során.

Lengyel Miklóst felkérték Söptén edzőnek, így ő távozott a gárdától, de nem ő volt az egyetlen, hisz Gugcsó Péter és Vörös Bálint is egyaránt Ausztriába igazolt.
Érkezők: Horváth Szilárd (Jánosházáról tér vissza), Molnár Gábor (kapus, Ausztriából tér vissza), Rosner Marcell (ifiből kiöregedve ment ki Ausztriába, most visszajön), Léhmann Gábor (Söptéről), Gyüre Dániel (korábban Pest megyében játszott, most költözött Lukácsházára), Németh Bálint (Ikervárról), Szücs Norbert (Kőszegről), Tóth Dániel (Uraiújfaluról) és érkezhet még Csuka Levente (Kőszegről).
A csapat magját tehát sikerült egybe tartani, így a lukácsházi drukkerek joggal reménykedhetnek a Csepreghez hasonló gyors visszajutásban.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!