Vasárnap este mi közvetítettük Michal Hipp új szombathelyi korszakának első meccsét, ezt IDEkattintva visszanézheted.

Igaz, hogy vereséggel tért vissza a szlovák mester a Szombathelyi Haladás kispadjára, ám a zöld-fehérek – főleg az első félidőben – ellenfelük fölé kerekedtek Pécsett. Sajnos a hazaiak szerencsefaktora a vasárnapi meccsen meglehetősen magas volt, így végül egy tizenegyesgóllal 1-0-ra nyertek. A Haladás így a 16., osztályozót jelentő helyre csúszott vissza a tabellán.

A zöld-fehéreknek tehát rendkívüli módon szükségük van a pontokra, pláne, hogy bajnoki mérkőzésen legutóbb augusztus 14-én, az ETO FC Győr ellen győztek. Ma 18 órai kezdettel Szombathelyi Haladás – Kolorcity Kazincbarcika mérkőzést rendeznek a Haladás Sportkomplexumban.

– Ami a pécsi mérkőzést illeti, pozitívum, hogy jó hozzáállással, nagy akarattal futballoztunk. Emellett az első félidőben nagyon aktívak voltunk, sok támadást vezettünk. De ez már a múlt, szerdán a Kazincbarcika ellen kell bizonyítanunk. Nagyon örülök, hogy hazai pályán, saját közönségünk előtt irányíthatom újra a csapatot. Nagyon fontos és nagyon nehéz meccs vár ránk, a Kazincbarcika nem véletlenül áll a negyedik helyen. Láttam különbséget a hazai és az idegenbeli játékuk között. Roppant jól szervezett csapat, ez különösen a védekezésükre igaz. Szívós, harcos gárda, amelynek veszélyesek a szögletei és a szabadrúgásai is. Emellett vannak kimondottan jóképességű játékosaik, nehéz meccsre számítok – nyilatkozta a haladas.hu-nak Michal Hipp vezetőedző.

A Haladás – Kazincbarcika meccset 45 perc csúszással, 18.45-től közvetítjük.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!