A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a 17. forduló küzdelmeit rendezték meg a hétvégén, amely nem hozott gólparádét. 

A 17. játéknapon esett a legkevesebb találat eddig a bajnokságban (19), ugyanakkor a legkevesebb lapot is a 17. körben húzták elő a játékvezetők (19 sárga, 2 piros)

Idegenben nyert a Haladás és a Király együttese is, így mindkét szombathelyi gárda tovább folytatta jó szereplését.

Kisebb meglepetésre a második tavaszi fordulóban is vereséget szenvedett a Vép együttese, akik a Sárvár elleni hazai botlást követően most Csepregen kaptak ki.

Döntetlent játszott egymással a forduló rangadóján a Répcelak és a Celldömölk együttese. A hazaiak így továbbra is őrzik harmadik helyüket a tabellán, ráadásul a Vép előtt 1 ponttal növelni is tudták előnyüket.

Hiába vezetett már 2 góllal is, végül kikapott Vasváron a Rábapaty csapata. Az első félidőt egyértelműen a vendégek uralták, a szünetben aztán rendezte a sorait a házigazda, és megfordította a találkozó állását.

Megszerezte szezonbeli első győzelmét a sereghajtó Bük együttese a Söpte elleni alsóházi rangadón.

Hazai környezetben sem ment a Jánosházának, ezúttal a Szarvaskend vitte el a 3 pontot az otthonukból.

Ugyan ilyen célokkal utazott Táplánba a télen edzőváltáson áteső Szentgotthárd csapata is, ám nekik nem sikerült ilyen szerencsésen a hétvégi kiruccanás.

Jegyzőkönyvek, tabella

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!