Az utóbbi évtized során roham léptékben növekszik az elektronikus sportok űzőinek és követőinek száma. Ez nem is véletlen, hiszen a számítógépes játékok mellett a konzol és egyéb készülékekre írt programokat korra valamint nemre való tekintet nélkül bárki játszhat. Nem véletlen, hogy a világbajnokságokon induló csapatok összetétele is folyamatosan változik.

Az E-sport Szombathely az országban az elsők között alakult meg és egyre növekvő bázissal rendelkeznek. Az edzések, fejlesztések mellett a versenyeken elért eredményeken is mérhető a töretlen fejlődésük. Nem mellesleg saját szervezésű és lebonyolítású erőpróbákkal próbálják a régió legügyesebb játékosait kiszolgálni. Így lesz ez vasárnap délután is.

Bár igazán nagy labdarúgó torna nem lesz a nyáron, nem múlhat el vérbeli focirangadók nélkül. A gondos előkészületeknek köszönhetően az E-Sport Szombathely valamint a Ratmayer – Társasjáték Kávézó összefogásának köszönhetően vasárnap az I. Ratmayer kupáért ragadhatnak kontrollert. Természetesen a legnépszerűbb konzolos sportjáték sem hiányozhat.

A Fifa életérzésnek köszönhetően látványban is realisztikus pillanatokban lesz része a versenyzőknek. Ráadásul a rekkenő kánikulában aligha van kellemesebb időtöltés, mint a napvédett teremben, hűsítő limonádét inni, közben hálószaggató gólt rúgni a legnagyobb riválisnak. Ha kedvet kaptál hozzá résztvevőként vagy nézőként, akkor vasárnap 14 órakor ott a helyed.

I. Ratmayer kupa
/E-Sport Szombathely/
2023. július 16. (vasárnap) 15:00-20:00
Szombathely, Ratmayer-Társasjáték Kávézó

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!