A sportesemény számára idén is Alsóság, a helyi Sportcsarnok adott otthont. A helyszínen lebonyolított díjátadón Celldömölk Város Önkormányzata; Fehér László polgármester és Hencz Kornél alpolgármester álltak a szervezők rendelkezésére, akik a sárvári tankerületnek ezúton is még egyszer megköszönik a sportcsarnok biztosítását. 

Idei évben is ismét 7 csapat részvételével körmérkőzésekkel zajlott le a Vándorkupáért a játék. Színes játékkal, pazar gólokkal szórakoztatták a lányok a kilátogató közönséget. A Jótékonysági napot hetesrúgó verseny és tombola sorsolás is színesítette. A kinti programok közül az íjászok adtak még lehetőséget a kilátogatóknak, kicsiknek, nagyoknak a sportág kipróbálására.

A kupa végeredménye: első helyen a helyi SzaSza Pizza II. csapata, második helyen a SzaSza Pizza I. csapata végzett, a dobogó harmadik fokára Balatonberény együttese állhatott el. Negyedik a Gyenesdiás csapata, ötödik az Aranylábú Vastyúkok csapata, hatodik a Nagylengyel SE csapata, a hetedik pedig a Vulkán FC lett.

A torna  legjobb kapusának Csite-Pongrácz Erikát (SzaSza Pizza2) választották, a legjobb játékos Németh Erika (Balatonberény), a gólkirálynő pedig a hazai nyertes csapatból Zsömlye Viktória (SzaSza Pizza 2) lett. A legjobb hazai játékosi címet Széplaki Rebeka (SzaSza Pizza 2) érdemelte ki.

A hetesrúgó verseny női nyertese: Pulai Lilla (Aranylábú Vastyúkoktó), a hetesrúgó verseny férfi nyertese Józsa Bálint lett. 

A tombola sorsolás nagy sikert aratott, a torna ideje alatt befolyt összeget Márton Csilla helyi anyukának gyógyászati kezelésére ajánlották fel a szervezők és a Petra családja.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!