A Merkantil Bank Liga 5. fordulójában a Szombathelyi Haladás szombaton 19 órakor a Tiszakécskei LC otthonában lép pályára.

A tiszakécskeiek egy-egy győzelemmel és vereséggel, két döntetlennel, öt ponttal a 10. helyen állnak a bajnoki tabellán. A sárga-kékek kerete átalakult a nyáron, tízen érkeztek és tizenketten távoztak. Az érkezési oldalon szerepel a rutinos Fodor Ferenc (ETO FC Győr) és a korábban az Illés Akadémián nevelkedett, a Szombathelyi Haladásban is szerepelt kapus, Kiss Ágoston neve is. Tiszakécskén futballozik az exszombathelyi Szekér Ádám, Zamostny Balázs, Gyurján Bence is és Winkler Ádám is. A korábbi kisvárdai csatár Horváth Zoltán és a volt zalaegerszegi, majd újpesti Balázs Benjámin szintén a kécskei csapatot erősíti – írta meg a meccs előzetesében a haladas.hu.

A kispadon a nyáron Klausz Lászlót Vas László váltotta. A tréner korábban Pécsett, majd másoedzőként az U21-es válogatottnál dolgozott. A Tiszakécske a rajton 2-1-re nyert Kozármislenyben, majd otthon 1-1-re végzett a Nyíregyházával, 1-1-re Siófokon, legutóbb pedig 2-1-re kikapott a Budapest Honvéd otthonában.

A Szombathelyi Haladás a 3 – BVSC-Zugló, Csákvár és Kozármisleny elleni – vereség után, szerdán Ajkán megszerezte első bajnoki pontját, miután a hajrában Kelemen góljával kiharcolta a döntetlent a vendég Nyíregyháza ellen. A zöld-fehérek a 17.helyen várják az összecsapást.

JEGYINFO

A vendégjegy 1000 forintba kerül, 14 év alatt ingyenes a belépés.

A Tiszakécskei Városi Sportcentrum címe: 6060 Tiszakécske, Szabolcska Mihály utca 42.

Az összecsapást élőben közvetítjük a helyszínről.

Hajrá Hali!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!