A nyári edzőcserén átesett Haladás VSE számára nem sikerültek túl jól a felkészülési mérkőzések. Felipe Conde irányításával azonban a bajnoki pontvadászatra már a szebbik arcát mutatta a vasi zöld-fehér alakulat. Bár a Magyar Futsal Akadémia és a PTE-PEAC elleni sikerült behúzni a három pontot, a helyzetkihasználás és a mutatott játék helyenként döcögősre sikeredett. Maglódon viszont hengerelt a Hali.

Védekezése is egyre stabilabb, ráadásul a támadóharmadban sokkal pontosabbak voltak és a befejezés terén is előrelépett a címvédő. A 6-1-es sikerrel pedig zsinórban harmadik győzelmét is bezsebelte a Haladás, amely listavezetőként futhat neki a péntek esti újabb találkozónak. A Haladás Sportkomplexumban megrendezendő összecsapáson az Újpest lesz a vasi futsalosok ellenfele.

Érdemes lesz azonban odafigyelni a fővárosi lila-fehérekre, mert jelenleg egy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel állnak a tabella harmadik helyén. Az Újpest a nyitófordulóban a Veszprém ellen kapitulált, majd a DEAC együttesével játszott közönségszórakoztató találkozón 3-3-as remit. A legutóbbi fordulóban viszont a Magyar Futsal Akadémiát ütötte ki, szóval izgalmas mérkőzés várható…

Haladás VSE – Újpest FC-220 VOLT
2023.09.01. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!