A Szeged Csanád-Grosics Akadémia négy győzelemmel, öt döntetlennel és egy vereséggel, 12 rúgott és 10 kapott góllal, 17 ponttal a hatodik helyen áll a tabellán – egy hellyel és két ponttal előzi meg a Szombathelyi Haladást.

A vasiakhoz hasonlóan szintén szerb edző, Aleksandar Stevanovic irányította szegediek négy forduló óta veretlenek, a legutóbbi körben 1-0-ra verték a Szent Gellért Fórumban a Budapest Honvédot. Ami az idegenbeli mérlegüket illeti, Ajkán, Kozármislenyben és Tiszakécskén döntetlent játszottak, míg a BVSC-Zugló otthonában 1-0-ra nyertek.

A kék-feketéknél szerepel a korábbi szombathelyi Doncsecz Levente, Nyári Patrik, Gajdos Zsolt és Borvető Áron is. Csakúgy mint az NB I-get is megjárt Daru Bence, Prosser Dániel, Óvári Zsolt, Radics Márton, Márkvárt Dávid, Haris Attila. A szegediek legeredményesebb játékosa öt találatával Bíró Bence, a második Borvető három góllal.

A Hali jó formában várja a csatát, hiszen a gyenge, 3 vereséggel induló szezonkezdést követően veretlenek a zöld-fehérek, legutóbb Budafokról Doktorics Áron góljának köszönhetően hozták el a 3 pontot Jovicék.

A Haladás Sportkomplexum pénztárai vasárnap 14 órakor nyitnak.

A Haladás Ajándékboltban pénteken 10.00-17.00, szombaton 9.00-13.00 között lehet elővételben jegyet venni. Ugyanebben az időpontban bérletet is lehet vásárolni.

A Haladás-Szeged bajnokit nálunk ÉLŐben nézheted meg!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!