A Vas Vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokságokban is pattogott a labda a hétvégén, valamennyi régióban megrendezték a 11. játéknapot, amely szép számmal hozott gólokat, egyetlen pálya akadt, ahol nem született találat. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Ritkaságnak számít, hogy egy harmadosztályú találkozón nem esik gól, ám az Ölbő – Izsákfa mérkőzésen nem tudtak dűlőre jutni a csapatok. Elszenvedte első vereségét az éllovas Jánosháza, akik nagy meglepetésre a tabella hátsó feléhez tartozó Jákfa gárdája ellen maradtak alul. Fordulatos meccsekből sem volt hiány a sárvári régióban: a Vasszécseny legyőzte a Szergényt a rangadón, míg az Ostffyasszonyfa kétszer állt fel hátrányból, majd fordított is Nemeskocson. A hétvége meccsének pedig a Rábasömjén – Sorkifalud derbi bizonyult, ahol mindkét csapat 3 pontot érdemelt volna, de végül csak a vendégek örülhettek.

Jegyzőkönyvek, tabella

Rendkívül izgalmas meccset hozott a Cák és a Rábahídvég összecsapása, amelyből végül a hazaiak jöttek ki jobban. Nem volt ilyen szerencséje az Acsád, valamint a Torony gárdájának, előbbitől a Nemeskolta, utóbbitól a Söpte távozott 3 ponttal. A Kőszegfalva nyerte a “kőszegi” csatát, a Gyöngyösfalu pedig hosszú idő után nyert újra, ráadásul az élmezőnyhöz tartozó Nemesbőd otthonában.

Jegyzőkönyvek, tabella

Kiütéses sikert aratott a Nagyrákos alakulata az Őrimagyarósddal szemben, a Gersekarát és a Rönök pedig 6 gólos meccsen osztozott meg egymással a pontokon. A vártnál nehezebben győzött a Gasztony csapata a sereghajtó otthonában, az utolsó 10 percre fordulva még vezetett az Egyházashollós, akik lehet, hogy fejben már örültek az első győzelmüknek, de végül pontot sem sikerült szerezniük.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!