Mint ismert kiváló szereplésének köszönhetően megnyerte az előző pontvadászatot a Szombathelyi Asztalitenisz Kör férfi csapata, amely így jogot formálhatott az osztályváltásra is. A tehetséges és feltörekvő ifjú titánok versenyeztetése miatt végül erre sor került és Szarka Tibor irányításával a 2023/2024-es szezont már az NB I-ben kezdte meg a vasi alakulat, amely nagy reményekkel várta a pontvadászatot.

Annál is inkább, hogy minél keményebb ellenfelekkel edzőjenek a korosztályos válogatottnál is számításba vett Gergely Márk és Poór Balázs. A célkitűzésként a biztos bentmaradást tűzték ki, ugyanakkor a vártnál sokkal eredményesebb volt a SZAK-Sportiskola. Az első négy mérkőzését magabiztos teljesítménnyel megnyerte és készülhetett a Tata elleni próbatételre.

A vendégek nagyobb rutinnal és tapasztalattal is rendelkeznek. Joggal várják őket a dobogós helyek egyikére. Ennek megfelelően az idény talán legnagyobb kihívása várt a Tóth Gábor-Szarka Zsolt-Poór Balázs-Gergely Márk összetételű négyesre. Bár már a párosnál megmutatkozott az erőviszonyok közti különbségek, remekül tartotta magát a házigazda, amely az egyesek során fáradt csak el.

A biztató kezdést követően ugyanis a hajrákban a vendégek bírták jobban az idegek csatáját és a “necces” labdamenetekből is rendra ők kerültek ki győztesként. Így az ötödik fordulóban elszenvedte első vereségét a SZAK-Sportiskola, amely így is kiválóan szerepelt idén. A következő fordulóban ismét hazai pályán javíthat a vasi együttes, amely a Pénzügyőrt fogadja.

SZAK-Sportiskola – Tatai Atlétikai Club I. 3-11

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!