Bár papíron három héten keresztül pihenhettek a szombathelyi futsalosok, valójában ez idő alatt is komoly program alapján készültek a játékosok. A Haladás VSE ráadásul több válogatottat is ad a nemzeti együttesnek, így még kevésbé szólt ez az időszak a feltöltődésről. Január 2-án pedig már a csapatedzésre is sor került, amire egyéni terv szerint készültek a sportolók.

Az elmúlt napokban napi edzésekkel dolgozik a csapat, a programban pedig a kondíciónáló tréningek mellett állóképesség fejlesztés és labdás játék is szerepel. Szükség is van a sokrétű hangolásra, hiszen a januári időszakban egymást fogják érni a mérkőzések. Kezdésként nyolcadikán már a Magyar Kupában az lesz a tét, hogy biztosítja-e a helyét a vasi gárda a legjobbak között?!

Majd január 11-én és 17-én hazai pályán a Veszprém és a Berettyóújfalu következik a bajnoki alapszakasz során. A két találkozó közé ékelődik egy Aramis elleni fellépés – természetesen idegenben. Az év első hónapjában azonban még Nyírbátorra és Veszprémbe is ellátogat a Haladás, amely tökéletesen megmutatja, hogy mennyire zsúfolt lesz a menetrend.

Ennek megfelelően kell Felipe Conde irányításával elnyerni azt a csúcsformát, amellyel sikerülhet megőrizni a tekintélyes előnyt az NB I-ben. Az alapszakasz győzelme mellett pedig a Magyar Kupa 2. fordulójából is szeretne továbbjutni a szombathelyi gárda. A cél pedig nem lehet más, mint a tavalyi szezont megismételni: bajnoki és Magyar Kupa-elsőség megszerzése…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!