Hétfőn folytatódott a férfi másodosztályú felső-házi futsal bajnokság rájátszása. A nyugati csoportban érdekelt Haladás második számú együttese nem kezdte túl jól a playoff küzdelmeit, hiszen a lejátszott 3 találkozó során egyetlen pontot szerzett, ezért mindenképpen javítani akart hazai pályán. A második helyen álló UTE ellen viszont ez a feladat nem ígérkezett könnyűnek.

Mindkét együttes igyekezett a biztos labdatartással és abból próbált meg gyors, pontos kontrákat vezetni. Ez hellyel-közzel sikeredett csak a főszereplőknek, akik több pontatlanság miatt ritkán tudtak veszélyeztetni. Aztán a játékrész derekán a hazaiak kezdték elkapni a fonalat, aminek az eremdénye is meg lett. Először a felnőtteknél is számításba vett Fehér villant meg, aki bevette a fővárosi kaput.

Támadásban maradt a Hali és újabb helyzeteket dolgoztak ki. A 17. percben aztán tovább nőtt a különbség, amikor Sodics is betalált a lilák kapujába. A szünet előtt – talán a legrosszabbkor érkezett meg – a szépítő találat, ami új lendületet adott az UTE csapatának. Ebből merítettek erőt a folytatásra és meg is lett az eredménye, mert a 25. percben már 2-2 állt az eredményjelzőn.

Nem sokáig örülhettek a vendégek, mert Fehér ismét jókor volt jó helyen. Az utolsó percekre már fejvesztve rohamozott az UTE és úgy festett pont nélkül távoznak Szombathelyről. A 39. percben aztán elég volt egy figyelmetlenség, amit Kasza használt ki és állította be a 3-3-as végeredményt. Sziffer András tanítványai legközelebb pénteken a listavezető TFSE folytatja szereplését.

Haladás VSE II. – UTE 3-3 (2-1)

Haladás: Homlok L. – Vidák B., Kiss P., Dobos D., Fehér D.
Csere: Soós B. – Vajda D., Sodics Á., Novák D.
Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerző: Fehér D. (11′, 28′) Sodics Á. (17′) illetve Szűcs (19′), Czerman (25′), Kasza (39′).

Címlapkép egy korábbi találkozón készült!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!