A férfi élvonalbeli futsal bajnokság alapszakaszát magabiztosan és utcahosszal nyerte meg a Haladás, amely a rájátszás során két botlását leszámítva folytatja eredményes szereplését. A Veszprém majd a DEAC elleni gólzáporos találkozón begyűjtötte a három pontot, amivel őrzi listavezető helyét üldözőivel szemben. Már pedig kihívókból akadnak szép számmal az idei szezon során is.

Ki gondolta volna, hogy a végig stabil teljesítményű Veszprém épp a rájátszásra pukkad ki és a Berettyóújfalu a hullámzó alapszakasz után remekelni fog? Már pedig a Mezei Vill szorosan ott van a listavezető mögött és egy kedvező forgatókönyvvel akár helyet is cserélhet a vasi gárdával. A rájátszás pénteki felvonása ugyanis pikáns rangadót tartogat, amelyet Berettyóban rendeznek.

Bár az idény során sok örömre nem volt oka a MVFC együttesének, joggal reménykedhetnek, hiszen minden széria megszakad egyszer. A szombathelyiek pedig azért fognak kettőzött erővel dolgozni, hogy a sikeres szereplés ne érjen véget, mert a Kecskemét mellett a soron következő rivális is csak arra vár, hogy pontot, pontokat veszítsen a címvédő. Izgalomból tehát ezúttal sem lesz hiány…

MVFC Berettyóújfalu – Haladás VSE
2024. március 22. (péntek) – 18:30
Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!