Öt kontinens közel 180 versenyzője között állt rajthoz a hétvégén a Champions of the Future második fordulójában Gender Tamás Junior.

Az RGMMC szervezésében Franciaországban megrendezett versenyen a HMA Academy utánpótlási rendszerének fiatal sporttehetsége az OK-Junior kategóriában 96 ellenféllel
küzdött meg a jó eredményekért, az OK kategóriában 82 versenyző indult.

 

A két kategóriában összesen közel 40 nemzet legjobbjai mérték össze tudásukat és
felkészültségüket a Deux-Sèvres megyében 1996-ban létrehozott 1280 méteres versenypályán, amely olyan versenyzőket fogadott korábban, akik később az Forma1-ben is bizonyították képességeiket. Köztük Lewis Hamiltont, Nico Rosberget, Fernando Alonsot, Robert Kubicat és Kimi Raikkönent.

A nemrég megújult versenyhelyszínen, Franciaország egyik legszebb gokartpályára Gender Tamás Junior felkészülten érkezett egy nagyon rövid pihenő után. Az Európa-bajnokság első, valenciai fordulója óta eltelt hetekben azonban tesztekkel, fizikai és mentális edzésekkel is készült a magyar sporttehetség, akinek a mostani versenyhétvége után
ismét az Európa-bajnokságon szurkolhatnak majd!

A Hungarian Motorsport Academy utánpótlás nevelési rendszert a Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. hozta létre és működteti.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!