A Vas Vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság küzdelmei a 24. fordulóval folytatódtak a mögöttünk hagyott hétvége során. 

Jegyzőkönyvek

A vártnál szorosabb utolsó perceket hozott a Haladás – Rábapaty derbi, de a listavezető a hajrában bekapott szépítő találatra még két ízben reagált, így végül sima hazai győzelem született az eredményt tekintve.

Ötösre vizsgázott a Sárvár és a Csákánydoroszló együttese is, előbbi a Nádasd, utóbbi a Bük hálóját terhelte meg öt góllal.

A sárváriak számára azért is volt fontos a hétvégi győzelem, mivel a Vép csupán egy döntetlenre volt képes Szentgotthárdon, így lépéselőnybe került a Sárvár. Egészen a mérkőzés hajrájáig remekül álltak a vépiek, ám az utolsó 10 percet nagyon megnyomták a gotthárdiak, és sikerült kiegyenlíteniük.

A forduló rangadóján ígérkezett, végül szombathelyi gála lett belőle: a Király SE átgázolt a Szarvaskend együttesén, esélyt sem adva a hazaiaknak.

Körmenden is a hajrára jutottak az izgalmak. A Vasvár a 81. percben szerezte meg a vezetést, ám a hazaiak két perccel később egalizálni tudtak, így a gyors gólváltást követően maradt a pontosztozkodás.

Táplánban egész másként alakultak a dolgok, ahol a helyi együttes a Csepreg gárdáját látta vendégül. A vendégek a 8. percben megszerezték a vezetést, és ekkor talán kevesen gondolták volna, hogy ezzel ki is alakították a találkozó végeredményét.

Magabiztos győzelmet aratott saját közönsége előtt a Celldömölk együttese, akik a szezon során remekül teljesítő Söptét látták vendégül, de ezúttal nem volt esélyük a pontszerzésre.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!