A női másodosztályú röplabda bajnokság felső-házi rájátszásában alaposan körbeverték egymást a csapatok. Így a rájátszás utolsó körében sem lehet kijelenteni, hogy ki reménykedhet és ki búcsúzott már a feljutásról szőtt álmaitól. Bár a Haladás mindent megtett, az utolsó fordulóban egy kötelező győzelemmel is a másik pályán alakuló találkozó eredményét kell figyelemmel kísérnie.

A Veszprémben több, magasabb osztályt is megjárt játékossal – hibátlanul – masírozott a rájátszásba. Itt aztán – némileg meglepetésre – simán legyőzte a Haladást, amely most visszavágott a kisiklásért. Dr. Mucsi Péter vezetőedző elmondta a találkozó végén, hogy akadnak olyan találkozók, amelyeken semmi sem sikerül és az idegenben megvívott összecsapás pont ilyen volt.

Ugyanakkor a szakvezető hozzátette, hogy a visszavágón szinte hiba nélkül játszottak tanítványai, így már a SzoESE elleni meccsre hangolhatnak. Csóka Lili, a csapat feladója elárulta, hogy nagyon készültek a VESC elleni derbire a társakkal és elégedettek lehetnek, hogy mindenki hozzátette magáét ehhez a sikerhez. Ugyanakkor a győzelem értéke a következő fordulóban még többet érhet.

A SzoESE elleni győzelem ugyanis kötelezőnek mondható a Haladás szempontjából és akkor csak azon múlik a felső-házban elért helyezésük, hogy mit játszik a Veszprém a Palota VSN ellen. A Hali mellett a VESC és a fővárosi alakulat ugyanis alaposan körbeverte egymást, így a pozíciót az egymás ellen elért eredmények mellett a szettarány is befolyásolhatja…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!