A szeptember 18-án megrendezésre kerülő, II. Répcelaki Küzdősport Gála hivatalos, nyilvános mérlegelését ma délután rendezték a szombathelyi Haladás Sportkomplexum V.I.P. termének előterében.
Gallen Ervintől, a Répce Sportcsarnok létesítményvezetőjétől, az esemény főszervezőjétől megtudtuk, hogy a procedúra során a szeptember 18-i küzdősport gála profi főszereplői álltak mérlegre és itt néztek először farkasszemet egymással a harcosok, így látványos szembeállásokat – staredownokat – örökíthettünk meg.
Az eseményen mérlegre állt a gála főmérkőzésén szorítóba lépő Jóni Máté, akire a szerb Vanja Dimitrov vár majd az 75 kg-os profi K1 interkontinentális címmérkőzésen.
Mérlegelt a veretlen, 57 kg-os, Székesfehérvárról érkezett profi ökölvívó, Kiliti Tamás, aki a szintén magyar Csereklye Attila ellen húz majd kesztyűt, valamint a zalaegerszegiek fiatal profi MMA reménysége, Boldog Martin is, ő a szerb Vladimir Vujadinovval szemben méreti meg magát.
A szombathelyi Haladás VSE színeiben szereplő amatőr K1-es Kolompár Kitti, valamint vetélytársa, a szerb Anastasija Gal is lemérette magát, mielőtt megmérkőznek Répcelakon.
A péntek esti procedúrán a Répcelaki Rakurai Karate Egyesület kétszeres Európa-bajnoka, Seregély Gyöngyi is megjelent, aki a pápai Bóka Viktóriával csap össze szombaton.
A profi ökölvívók mezőnyében szombaton debütáló korábbi Európa-bajnoki bronzérmes (szintén székesfehérvári) Nagy Angéla ellenfele Horváth Mariann lesz.
Sajnos Masan Andjelic, a zalaegerszegi profi MMA-s Molnár Benjamin, vagyis a „Tigris” montenegrói ellenfele koronavírussal küzd, így ez a mérkőzés elmarad.
A gála amatőr mérkőzései 18, a profi csatái 19 órakor kezdődnek a répcelaki Répce Sportcsarnokban! Ki ne hagyd!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!