Meglehetősen eseménydús volt az Egis Körmend élvonalbeli kosárlabda együttes programja, hiszen egymást érték a fontos mérkőzések. Egy kisebb hullámvölgyet leszámítva kiegyensúlyozott teljesítménnyel ott van a dobogón álló csapatok sarkában. Jelenleg egyetlen győzelemre van lemaradva a harmadik helyen álló sikerszériát repesztdő Sopron KC mögött.

Antonis Constantinides vezetőedző elégedett lehet tanítványai produkciójával, hiszen a legutóbbi három mérkőzését megnyerte. A DEAC és a Nyíregyháza elleni siker után Pécsett is behúzta a győzelemért járó bajnoki pontot a vasi piros-feketék alakulata. A 22. fordulóban ugyanakkor egy meglehetősen nehéz összecsapás vár az Egis Körmendre, hiszen az Alba Fehérvár érkezik.

A játéknap annak fényében is izgalmas találkozónak ígérkezik, hogy a vendég együttes nagyon gyengén kezdte a szezont. Ellenben a legutóbbi öt meccséből hármat megnyert és már a hetedik helyen állnak. Ráaásul a novemberi első felvonást 77-76-ra meg is nyerték Vovjoda és Laksa játékára építő Fejér megyeiek. Szombat este tehát lehetősége lesz a Körmendnek ezért is visszavágni…

Egis Körmend – Alba Fehérvár
2022. február 12. – 18:00
Körmend, Városi sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!