A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is megrendeztek a hétvégén egy fordulót, szám szerint a 24. játéknapot, amely hozott nekünk sok-sok gólt, izgalmakat és a csepregiek számára egy nagy lépést a feljutás felé.

Jegyzőkönyvek, tabella

A listavezető fogadta a sereghajtót az északi régióban, és a két csapat közti különbség bizony ki is jött, a Csepreg 12 gólt szerzett, amelyből 8-at Pócza András vállalt magára. A csepregiek számára ráadásul tovább örömre is volt, mivel a legfőbb üldözőjüknek számító Söpte egy fordulatos meccsen vereséget szenvedett Gércén. A listavezető ezzel nagy lépést tett a bajnoki cím felé. Tett egy hatalmas lépést a biztos érem felé a Bozsok alakulata is, akik a 4. helyen álló Uraiújfalut fogadták és győzelmükkel nagy előnyre tettek szert hétvégi riválisukkal szemben.

A hétvége legizgalmasabb mérkőzései döntetlennel zárultak, hisz a Kemenesalja – Pecöl, valamint a Spari és az Újperint is 6 gólon osztozott igazságosan.

Jegyzőkönyvek, tabella

Idegenben aratott magabiztos győzelmet a Csákánydoroszló és a Körmend VSE gárdája is, előbbi a Bajánsenyét, utóbbi a Rumot verte. Izgalmas csatát hozott a Nádasd felsőcsatári látogatása, és bár egészen a 80. percig 2 góllal vezetett a hazai csapat, végül a hajrában a vendégek megfordították a találkozó állását. A Szarvaskend és Szentpéterfa is könnyedén hozta hétvégi bajnokiját, míg a Vasszécseny egy góllal bizonyult jobbnak a Tanakajdnál.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!