A Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságok újabb fordulóval jelentkeztek a mögöttünk hagyott hétvégén, igaz két régióban már bajnokot hirdettek, de ennek ellenére is volt miért küzdeni a csapatoknak.

Jegyzőkönyvek, tabella

10 gólt vágott a Kőszegfalva a Gyöngyösfalunak, a listavezető Bő pedig a kőszegszerdahelyi alakulatot páholta el. A Bucsu Perenyében győzött, tapadva ezzel az éllovasra. Az aranyérem sorsa így biztosan az utolsó játéknapon dől el.

Jegyzőkönyvek, tabella

A már biztosan bajnokként pályára lépő Magyarszecsőd rangadót veszített a második helyen álló Kondorfa ellen, a bronzérmes pozíciót betöltő Berki FC pedig Pankaszon aratott nagy arányú sikert. A játéknap legizgalmasabb meccsét a Rábagyarmat és a Gasztony összecsapása hozta, amelyen 8 gólon osztoztak meg igazságosan a csapatok.

Jegyzőkönyvek, tabella

Csupán egy döntetlenre futotta az Ostffyasszonyfa erejéből Simaságon, így könnyen lehet, hogy az ezüstéremnek is búcsút inthet a gárda. A Boba könnyedén verte a hétvégén a Jákfát, míg a Szergény megszenvedett, de három ponttal távozott Rábasömjénből.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!