A hétvégén már hatodik felvonását tartották Szombathelyen a Goldfisch Darts Open versenysorozatnak, amelynek összetett ranglistáját az a Dobos Dávid vezette magabiztosan, aki kényszerűségből kihagyta a legutóbbi fordulót. Ezt a riválisok közül Kámán Lehel használta ki legjobban, aki a játéknapon aratott sikerével átvette a listavezető helyet a tabella élén.

Ugyanakkor Dobos Dávid csak úgy nem hagyta volna ki az erőpróbát, hiszen valamennyi kiemelt versenyen tábla elé áll. A hétvégén viszont Szolnokon kellett helyt állnia, ahol az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban az ország legjobb utánpótláskorú dartsjátékosai bizonyíthattak két napon keresztül. Érdekesség, hogy a Tisza-parti város három rendezvénynek is otthont adott.

Itt bonyolították le a Steel Utánpótlás Egyéni és Páros Magyar Kupa, valamint a soron következő Paradarts fordulót is. A Szombathelyi Darts Club SE színeiben tábla elé álló Dobos nem is vallott szégyent. Az Utánpótlás OB fordulón az ötödik helyet csípte meg, míg a Steel Ifjúsági korosztály számára meghirdetett Magyar Kupában – nagy csatát követően – ezüstérmes lett.

Nemcsak Dobos Dávid állt Szolnokon tábla elé, hanem klubtársa Csóka Dániel is, aki szintén valamennyi vasi versenyen résztvesz. Ezúttal a serdülők számára kiírt versenyen nem talált legyőzőre, így korosztályának legjobbja lett és a nap végén megérdemelten akasztották nyakába az aranyérmet. Ezúton is gratulálunk a két versenyzőnek és további sok sikerült kíván szerkesztőségünk!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!