A teke Szuperliga 7. játéknapján Ajkára utazott a Répcelaki SE tekecsapata, ahol az elmúlt évekhez hasonlóan ismét szoros mérkőzést játszottak a helyi alakulattal. 
A mérkőzés első sorában Tóth Áron (619 fa- a mérkőzés legjobbja) és Horváth Zoltán (614 fa) nagyon szép játékkal megszerezték a két pontot és csak egyetlen szett pontot vesztettek.
A középső részben vasi részről Molnár Pál és Biró Patrik lépett pályára. Előbbi egy utolsó dobásokig kiélezett meccsen vesztette el a pontját, míg Bíró Patrikot sérülés miatt Kuslics Gergely váltotta, de végül a hazaiak legjobbja ellen nem sikerült a pontszerzés.
A befejező sorra így 2-2 volt az állás de a répcelakiaknál volt a több ütött fa, tehát egy csapat pont kellett a fa megtartása mellett az újabb győzelemhez.
Móricz Zoltán ugyan az első szettet elvesztette de onnantól mindhárom szettet nyerve 599 fával hozta is a szükségek pontot, így az is belefért, hogy Bóka Róbert kikapott Tóth Martintól. A fa előny megmaradt így a végeredmény 5-3 lett a Répcelak javára.
Folytatás jövő héten hazai környezetben a Kazincbarcika ellen.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!