A rangadóra este fél kilenckor került sor, ahová a közelség miatt is szép számmal érkeztek szurkolók. A találkozó első góljára sokat kellett várni, az Eszkimók csapata a 10. percben talált be a Pingvinek kapujába. Nagyjából ugyanennyi idő múlva érkezett a következő gól is, szintén az Ő részükről.

A második harmad elején azonban megmutatták a Pingvinek is, hogy mit tudnak, Singer Márk egy igazán látványos találattal szépített. Sajnos erre szinte azonnal érkezett is a válasz, így az eredmény 3:1 lett a hazaiak javára. A második játékrész kettős kiállítása után úgy tűnt, a KDSE csapatának sikerül eldöntenie a mérkőzést, hiszen újabb gólt szereztek. A Pingvinek azonban ezt nem hagyhatták szó nélkül, és Singer Márk másodszorra is eltalálta a kapu felső sarkát, így 4:2-es állással zárult a harmad.

Az utolsó játékrészt szinte végig emberelőnyben töltötte a Pingvinek csapata, ezt viszont csak szó szerint az utolsó pillanatban tudták kihasználni: két perccel a meccs vége előtt ifjabb Korpos István szerzett egy szépítő gólt. A 4:3-as végeredmény (2:0; 2:2; 0:1) is mutatja, hogy szoros küzdelem zajlott a két csapat között s, hogy a Pingvinek harmadról harmadra javultak. A visszavágó, talán majd az Ő győzelmükkel zárul. A helyszín akkor is Egerszeg lesz, ahol mindenkit sok szeretettel várnak.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!