Ahogy beszámoltunk róla, sikerült megállapodni a Kútház Haladás VSE szakvezetésének Dróth Zoltánnal, a csapat és a magyar válogatott gólfelelősével. A támadó örömmel tudatta közösségi oldalán a jó hírt, majd pedig a klub is bejelentette a szerződés megkötését. A keret kialakítása jelenleg is folyamatban van, azonban a felkészülést majd új trénerrel kezdi meg a klub.

A következő szezonban Juan Ramon Calvo Rodriguez irányítja majd a Kútház Haladás együttesét. A korábbi spanyol válogatott játékos nem ismeretlen a honi futsal kedvelők számára, hiszen Győrött szép sikereket ért el. Ezúttal trénerként tevékenykedhet a vasi megyeszékhelyen és alakítja majd a keretet, amelynek fő gerince úgy fest együtt marad.

Kapus poszton marad a Sásdi, Alasztics, Gyimesi trió, míg a mezőnyjátékosok közül Dróth, Vas, Michel, Hajmási, Vidák, Simic, Sipos és Horváth Péter biztosan maradnak. A keret fiatal játékosokkal egészülnek ki, akiket az utánpótlásból visznek fel. Sanchez biztosan távozik Szombathelyről, míg Pocaiával egyeztetnek a vezetők, de valószínű, hogy Ő sem marad a Haladásban.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!