Az élvonalbeli férfi futsal bajnokság 16. fordulójában a Haladás VSE vendége a Rubeola Csömör gárdája volt. A hétfő esti találkozó ezúttal is rengeteg nézőt vonzott, telt ház előtt csaptak össze a felek. A derbi esélyese a szombathelyi együttes volt és ennek megfelelően kezdte is a mérkőzést. A kezdeti tapogatózó játék után belemelegedett a Haladás.

Egymást érték a támadások és már csak az volt kérdés, hogy mikor törik meg a csömöri védelem. Ehhez egészen a 7. percig kellett várni, amikor Dróth Zoltán villantotta meg klasszisát és avatta fel Varsányi kapust. Egy perc sem telt el és máris kettővel ment a szombathelyi alakulat. Hajmási Milán parádézott és talált be a fiatal játékos is a kapuba.

A szünetig még egy gyors gólváltásra is sor került, de lényegében az történt a pályán, amit a házigazda akart. A szurkolók rendíthetetlenül buzdították a csapatot, amit további találatokkal háláltak meg a játékosok. Szünet után megszerezte önmaga második, a Haladás negyedik gólját Vas Ádám, aki válogatott formában játszik az elmúlt hetekben.

Szerkezetet váltott a Rubeola és ennek meg is lett az eredménye, hiszen Varga Csaba góljával felzárkózott a vendég alakulat. Hogy ne kapjon vérszemet a csömöri gárda, arról Horváth Péter gondoskodott, aki beállította az 5-2-es végeredményt. Ezzel a sikerével már biztos, hogy a Haladás nem végezhet az alapszakasz végén másodiknál rosszabb helyen.

Haladás VSE – Rubeola FC Csömör 5-2 (3-1)

Haladás: Alasztics – Hajmási, Simic, Gerencsér, Martinez.
Csere: Sásdi – Horváth P., Sipos, Dávid, Szakasics, Dróth, Péter, Vas, Vidák.
Vezetőedző: Juan Ramon Calvo Rodriguez

Gólszerző: Vas 2, Dróth, Hajmási, Horváth P. illetve Nehéz, Varga

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!