A megszokott időponttal ellentétben nem hétfőn, hanem vasárnap és pénteken lép, lépett pályára a Haladás VSE élvonalbeli futsal bajnokságban. A hét utolsó munkanapján ráadásul hosszú út is vár a szombathelyiekre, ugyanis Debrecenben, a DEAC ellen bizonyíthatnak. Szükség is lesz a jó formában, amennyiben szeretné megőrizni listavezető helyét a zöld-fehér alakulat.

Dróth Zoltánék teljesítményére nem lehet panasz, hiszen a lejátszott 11 mérkőzésük alatt nem találtak olyan ellenfélre, amely legyőzte volna őket. Ugyanakkor intő jel lehet, hogy a Dunaferr ellen is hátrányból kellett fordítania Juan Ramon Calvo Rodriguez együttesének. Ráadásul a hajdúsági ellenfél sokkal keményebb diónak ígérkezik, mint az előjelek mutatják.

Haladás

A DEAC ugyanis a Haladás mellett a leggólerősebb csapatként szerepel az élvonalban. A hazaiak bár csak 41 találatot jegyeznek – a Hali 46-tal ebben is a legjobb – ugyanakkor csak kilenc mérkőzést játszottak ebben a szezonban. A pillanatnyi formájuk is tiszteletet parancsoló: legutóbbi öt találkozójukból négyet megnyertek. Kőkemény mérkőzés vár tehát a szombathelyiekre.

DEAC – Haladás VSE
2020. november 27. – 18:30
Debrecen, Egyetemi Sportaréna

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!