A szurkolók másfél évvel ezelőtt teli torokból kiáltották: az éjjel soha nem érhet véget! Azóta szép lassan mindenki elcsendesedett. Néha egy ébresztő rigmust még lehetett hallani. Mára egyértelműen kijelenthető, hogy az Andorra és Luxemburg elleni fiaskó után nemcsak véget ért az éjszaka, de a mámort követő pirkadat is ráköszöntött a magyar válogatottra.

Az okokat kár keresni, hiszen ezek a labdarúgók eddig is mindent megtettek a győzelemért – nyilatkozták a játékosok és a felkészült szakvezetők. A világ pedig mélyeket nyel, miközben az igazi szurkoló tudja a választ. Kemény munka, alázat, elhivatottság, akarat… Csak néhány tényező, amely eldöntheti, hogy aznap melyik csapat lesz a jobb. Ki gondolta volna a tavalyi kontinensviadalt követően, hogy Andorra és Luxemburg is legyőzi Dzsudzsákékat?

 

Hiába mondják, hogy az igazán nagy válogatottak játékosai hétről-hétre profi bajnokságokban készülhetnek. Hazánk minden szegletében van egy akadémia, ahol tehetséges labdarúgókat képeznek azok a szakemberek, akik a nyolcvanas-kilencvenes években mutathatták meg tudásuk.

A szurkolóknak pedig érthető okokból elfogyott a türelme. Tréfás és néhol kíméletlenül valóságos képekkel ábrázolják véleményüket a fiaskó után. Volt, aki viccesen megjegyezte az egyik kép alatt: reménykedjünk, hogy Costa Rica a dzs válogatottjával érkezik, és nem veszik komolyan a találkozót. Akkor talán lehet esélyünk…
…egy X-re…

Risitas: Luxemburg

Risitas elemzi a sajnálatos luxemburgi eseményeket:

Közzétette: TrollFoci – 2017. november 10.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!