A Megye III. Sárvári csoportjában szereplő Jákfa – Kenyeri mérkőzés igazán fordulatos volt, és feszült légkörben zajlott.

A hazai együttes támadólag lépett fel a mérkőzés elején, és egy gyors ellentámadást követően Vörös Attila már a 7. percben megszerezte a vezetést a jákfaiaknak, akiknek minden pontra szükségük van ahhoz, hogy elkerüljenek a tabella hátsó feléből.

Próbálkozott ezután a vendég gárda, azonban gólt ismét a hazaiak szereztek, egy szöglet után Kovács Roland volt eredményes a 35. percben.

A kenyerieknek ekkor még nem volt válasza a jákfai gólokra, nehezen tudták támadásaikat felépíteni az első félidőben.

Pár perc múlva aztán a semmiből megérkezett a vendégek szépítő találata: a 39. percben Gyurák Bálint talált a kapuba.

A félidő tehát 2:1-es eredménnyel ért véget.

Forrás: Lékai Csongor, Jákfa SE

A második játékrészben mindkét kapu egyaránt nyomás alatt volt, bármikor gólt szerezhetett volna mindkét együttes, ám ebben a félidőben csupán egy gól született, amit a kenyeriek szereztek.

A 89. percben Nagy Milán Balázs állt a labda mögé, és pontosan célzott, ezzel 2:2-re mentve a mérkőzést a vendégek számára.

A kilátogató nézők közül csak a hazaiak lehettek csalódottak, mert nagy szükségük lett volna mind a 3 bajnoki pontra, így sokan elégedetlenkedve távoztak.

A Jákfa így a 13. helyen áll a tabellán, míg a Kenyeri a 10. pozíciót foglalja el.

A következő fordulóban Kenyeri – Ostffyasszonyfa mérkőzést rendeznek, míg a Jákfa szabadnapos lesz, mivel a Megye III. Sárvári csoportjában 15 együttes szerepel.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!