Váradi Benedek, a Falco KC csapatkapitánya: csütörtök este már körbevezettem a légiósokat, szombaton pedig egy kicsit körbesétálok én is, ekkorra tervezzük a találkozót a barátokkal, illetve csapattársakkal. Jó kis csapatépítő lehetőség ez. Szombat reggel még edzettünk, de vasárnap estére is edzés van tervezve, így valószínű, csak ez a szombati séta marad. Régóta nem voltam itthon karneválkor, mert mindig válogatott szereplés volt a program. Most úgy alakult, hogy hétfőn kell menni a válogatotthoz, így itthon tudok lenni.

 

Csire Fanni, az SZKKA kézilabdázója: mint minden évben idén is kilátogatok a karneválra! Nagyon szeretem ezt az eseményt itt Szombathelyen. Mindenfelé körülnézek majd, a felvonulást és a koncerteket is érdeklődéssel várom! Egyik nap egy régi kézilabdás barátnőmmel megyek ki. A barátommal és a családommal pedig szombaton látogatok ki a karneválra.

Ekler Bendegúz, az AVUS ifi VB-bronzérmes vízilabdázója: barátnőmmel és csapattársaimmal majd valószínűleg a szombati felvonulást fogjuk megnézni, a többi programot meg nem tudom, de majd sodródunk az áradattal.

 

 

Gerencsér Milán, a Szombathely Crushers játékosa: a barátokkal, csapattársakkal és persze a családdal is tervezzük, hogy kimegyünk. Szombat este igyekszünk minél több rendezvényt, koncertet felkeresni, persze a finom ételeket és a hűs italokat sem vetjük majd meg.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!