A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság őszi küzdelmei még javában zajlanak, a hétvége során rengeteg érdekes eredmény született. 

Hosszú ideje nem tudott győzni a Celldömölk és a Szarvaskend gárdája sem, igaz utóbbi a múlthét során közel állt hozzá, ám sem akkor, sem most nem volt szerencséjük, simának mondható vereséget szenvedtek Lukácsházán.

A múlthét során nehéz helyzetbe került a Rum együttese, több játékosuk is hiányzott, ezért is szenvedtek súlyos vereséget. A 12. játéknapon a Király SZE csapatához utaztak volna, ám a mérkőzés halasztásra került.

Ebben a fordulóban is akadt együttes, amely nem kevesebb, mint 6 játékosát volt kénytelen nélkülözni, a Répcelaki SE halasztást kért, ám erre nem került sor, így kénytelenek voltak kiállni a Sárvár ellen ifi játékosokkal vegyítve. A répcelakiak azonban így sem vallottak szégyent, három ízben is vezettek a mérkőzés során, és bár sok lehetősége volt a vendégeknek, a találkozó 3:3-as döntetlent hozott.

Ismét kikapott a Rábapaty: az előző fordulóban idegenben, míg ezúttal a hazai környezetben a Jánosháza ellen szenvedett vereséget a Rábapaty csapata.

Későn ébredt, így pont nélkül maradt Körmenden a Szentgotthárd. 4:1-es hazai vezetésnél óriási hajrába kezdett a gotthárdi alakulat, ám végül a pontot érő találatot nem sikerült bevinniük.

Egyházasrádócon folytatta tovább jó szereplését a Vép, akik igyekezni tapadni az éllovas sárvári együttesre.

Jegyzőkönyvek, tabella 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!