Igazán érdekes és fordulatos játéknapot hozott a Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 27. fordulója, amely során 27 találat született.

Jegyzőkönyvek

Nagy meglepetésre a sereghajtó otthonában veszítette el tavaszi veretlenségét a 2. helyen álló Király SE csapata. Halmosi Péterék számára azért is bosszantó ez a pontvesztés, mivel a Sárvár szintén nem tudott nyerni Szarvaskenden, ám ezt nem sikerült kihasználniuk.

A két éllovas botlását azonban kihasználta a 3. pozíciót elfoglaló Vép gárdája, akik hosszú idő után tudtak ismét három pontot szerezni a bajnokságban. A hátrányuk ezzel 1 pontra csökkent a Királlyal szemben, míg a Sárvár 6 ponttal előzi meg őket.

Gólzáporos mérkőzést hozott a tabella hátsó feléhez tartozó Rum KSC és a Répcelaki SE összecsapása. Az első játékrész során vezetéshez jutott a házigazda, ám a répcelakiak a második etapban fordítani tudtak, ám vezetésüket kétszer sem tudták megtartani. A harmadik répcelaki vezetőgólra azonban már nem volt válasza a rumiaknak.

A Kőszegnek sikerült megszakítania a Bük győzelmi sorozatát, végül a 4 gólt hozó találkozón pontosztozkodás született.

Rangadót is rendeztek a hétvége során: a Lukácsháza Jánosházára látogatott. A hazai együttes az első játékrész során vezetést szerzett, ám a második félidőben a Lukácsháza egyenlíteni tudott, így mindkét együttes 1-1 ponttal gazdagodott a meccset követően. A Jánosháza így őrzi 2 pontos előnyét a Lukácsházával szemben, ráadásul egy meccsel kevesebbet is játszottak üldözőjüknél.

A forduló legsimább győzelmét a Szentgotthárd aratta, akik a rábapatyi fiúkat múlták felül 4 találattal.

Az első osztály csapataira nem sok pihenés vár, hisz hétközi fordulót rendeznek majd, az elmaradt 18. forduló küzdelmeivel.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!