Alaposan bekeményített az idei nyár, hiszen néhány nappal ezelőtt még meglehetősen komor volt az időjárás, de a strandolók legnagyobb örömére már tikkasztó hőséggel támad a június. A Szabadidősport Szövetség pedig élt az alkalommal és minden hétvégére igazi “vizes” kikapcsolódást szervez a Szombathelyi Tófürdőre kilátogató családok számára.

Varga Jenő neve garancia a szórakoztatásra és sportfeltalálóként a kalóriák égetését is úgy éri el a tanár úr, hogy mindaz ne menjen a pihenés kárára. Idén már 13. alkalommal indult útjára a játékos vetélkedő, amelyben a célkeresztben mindig a medence és a víz lesz. Egy hete csúszdaversennyel várták az érdeklődőket a szervezők. Ezen a hétvégén a labdarúgó Európa-bajnokság árnyékában könnyed hangulatú beszélgetés mellett hamisítatlan vízijátékokra, sorversenyekre került sor.

A Medenceparti beszélgetésekben a vendégek az Ocho Macho frontembere, Kirchknopf Gergő énekes és Schäfer Péter volt, annak Schäfer Andrásnak az édesapja, aki jelenleg a magyar válogatottal útban van Németországba, nemzeti együttesünk utolsó csoportmérkőzésének színhelyére. A témakör nagyobb részében természetesen a kontinensviadal volt reflektorfényben, de sok egyéb érdekességet is hallhattak az érdeklődők. A beszélgetés mellett a játékra is nagy hangsúlyt fektettek ezen a napon.

A program kialakításánál a szervezők gondosan ügyeltek arra, hogy minden korosztály megtalálja a magának leginkább megfelelő játékelemet, így kiváló hangulatban zárult ez a nap is. Aki pedig kedvet kapott hozzá, ne csüggedjen, mert június utolsó hétvégéjén folytatódnak a játékos vizes vetélkedők a Tófürdőn. Az eredménylistával hamarosan frissítjük a cikkünket!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!