A férfi élvonalbeli bajnokság fináléjának első meccséről ITT tudósítottunk, a szurkolói fotókat pedig ebben a cikkben tettük közzé.

A hazai csapatra nézve mindenképpen bíztató volt a szombathelyi produkció. Ugyanakkor amennyiben szeretné megszorongatni a címvédőt az Egis Körmend együttese, feltétlenül fel kell javulniuk védekezésben és támadójátékban egyaránt. Bár helyenként sikerült megszorongatni a sárga-feketéket, de Savic és Stokes extrája mindenképpen hiányzott a meglepetéshez.

Hazai környezetben viszont a szurkolók támogatását élvezve igazi katlan várja majd a Falco csapatát. Az elődöntő során a Rába-partiak valamennyi Körmenden megvívott mérkőzésüket megnyerték és ebben bízhatnak a szimpatizánsok is. Azt azonban nem árt szem előtt tartaniuk, hogy csak abban az esetben győzhetik le riválisukat, ha 40 percen keresztül tart a pontosságuk.

XXX

A Falco a pályaelőny megőrzésével magabiztosan léphet pályára, saját nevelésű ikonja, Perl Zoltán kiváló formában játszott Szombathelyen és várhatóan Körmenden is vezére lesz csapatának. Éppen ezért kulcsmozzanat lehet, hogyan tudnak védekezni Zozó ellen.

A sárga-feketék mestere, Milos Konakov szerint az egyik legfontosabb és legkiélezettebb össsecsapás vár a Falco csapatára.

– Igazi háború lesz ma, ahol nagyon fontos lesz, hogy az első perctől az utolsóig koncentráltan játékot mutassunk. Biztos vagyok benne, hogy telt ház vár ránk. Szeretném, ha saját szurkolóink bíztatása mellett egy újabb jó mérkőzést raknánk össze. Szerdán voltak kisebb hibák, amelyeket igyekszünk kijavítani. Türelmesnek kell lennünk, mert eljön a mi időnk és akkor sikeresek lehetünk – fogalmazott a Falco mestere.

A Körmend – Falco döntő párharc 2. mérkőzésén 15.15-kor dobják fel a labdát.  

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!