Egyre jobb formában van a Haladás VSE élvonalbeli futsal együttes, amely bár a szezont visszafogottan kezdte, sikerült időben elcsípnie a fonalat. Ennek eredményeként a legutóbbi három fordulóban maximális 9 pontot szerzett, csak háromszor sikerült bevenni az ellenfeleknek a szombathelyi kaput, miközben 26 alkalommal zörgették meg a zöld-fehér támadók a riválisok hálóját.

Így szép lassan megkezdte a felzárkózást a vasi alakulat, amely a nyolcadik fordulót az ötödik helyről várhatja. Az Újpest elleni találkozót az eredetileg kiírt időponthoz képest korábban rendezik meg, hiszen a szombathelyiek a közelgő Bajnokok Ligája csoportkörére hangolnak. Erre pedig mi lehetne a legjobb recept, mint legyőzni a lila-fehéreket a Rohonci úti sportcsarnokban.

A feladat ugyanakkor nem ígérkezik könnyűnek, hiszen az Újpest is egyre jobb formában van. A legutóbbi három mérkőzéséből kettőt megnyert, a Berettyóújfalu ellenfeleként – idegenben – 3-1-es vereséggel zárta a találkozót. Jelenleg a tabella hetedik helyén áll a fővárosi alakulat, amelynek feltett szándéka, hogy a címvédő bajszát is megcibálja a csütörtök esti összecsapáson.

Haladás VSE – Újpest FC-220 VOLT
2022. október 20. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!