A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban is lezajlott a hétvégén egy játéknap, mutatjuk a legfrissebb eredményeket. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Egyaránt könnyű győzelemnek örülhetett a hétvégén a Tanakajd és a Csákánydoroszló gárdája, előbbi a Vasszécsenyt, utóbbi a Rábatótfalut győzte le, igaz a listavezető a hajrában kiengedett, és emiatt kétszer is kapitulált hátul. Idegenben győzött az Egyházasrádóc, a Rum és a Nádasd alakulata is. A 18. forduló egyetlen döntetlenjét a Telekes és a Körmend VSE derbije hozta.

Jegyzőkönyvek, tabella

Korán vezetést szerzett a Bozsok Gencsapátiban, de végül ismét pont nélkül maradtak, mivel még az első félidőben egyenlítettek a hazaiak, majd a 90. percben büntetőből a győztes találatot is bevitték. Csupán egy döntetlent tudott elérni az Uraiújfalu a Spari otthonában, így lecsúszott a dobogóról. Fordulatos meccset hozott a Lukácsháza – Kemenesalja derbi, de végül a hazaiak behúzták az összecsapást. A listavezető Újperint 4 góllal bizonyult jobbnak az Alsóújlaknál, a Gérce és a Sé pedig egyaránt 3:1-es sikert aratott. A 22. játéknap egy alsóházi rangadót is hozott az északi régióban, ahol a Boba idegenben tudott győzni a sereghajtó Mersevát otthonában.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!