Mint ismert az Egis Körmend huszáros hajrát vágott ki az élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszában, majd a rájátszásban is komoly skalpokat gyűjtött be. A vasi piros-feketék búcsúztatták az első körben a döntőbe várt Szolnoki Olajbányászt, de a bronzcsata során az esélyesebb és pályaelőnnyel is rendelkező Zalaegerszeget is megtréfálta.

Ennek a nagyszerű menetelésnek egyik záloga volt, hogy a minőségi légiósok mellett kiváló magyar maggal is rendelkezik a Rába-parti alakulat. Ennek a keretnek alkotóelemeit próbálja megtartani a következő idényben is. Első komolyabb bejelentésüket már hetekkel korábban megoszották a világgal, hiszen Durázi Krisztofer elkötelezte magát a piros-feketékkel, így marad jelenlegi csapatánál.

Csak úgy, mint Kiss Mátyás, aki ezer szállal kötődik az Egis Körmendhez és Vas vármegyéhez. A tehetséges jáki kosaras a bronzcsata során is kiváló teljesítménnyel rukkolt ki. Ennek eredményeként az egyesület szerette volna magához láncolni az irányítóként és hátvédként bevethető játékost. A két évről szóló megállapotást a klub hivatalos oldala jelentette be. Alakul a jövő csapata Körmenden…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!