Az NB III-as labdarúgó bajnokság Észak-Nyugati csoportjának 14. fordulóját rendezték meg a hétvégén, ahol a Szombathelyi MÁV Haladás VSE gárdája a Dorog csapatát fogadta a Rohonci úton. A találkozó vasi szempontból kevés értékelhető eseményt hozott, a vendég csapat megérdemelten távozott 3 ponttal Szombathelyről. 

A dorogiak gyakorlatilag már az első 45 percben eldöntötték a mérkőzést, két pontrúgásból sikerült betalálniuk, majd egy labdavesztést használtak ki kegyetlenül. A második etapban csak a szépítésre futotta a vasiaktól, míg a vendégek érezhetően visszavettek a tempóból.

Érdeklődésünkre Szenczi Imre vezetőedző értékelte az összecsapást.

Sajnos mindent alul lehet múlni. Mi önmagunkat múltuk alul. Az első félidő szégyenteljesre sikeredett. Olyanok voltunk, mint a láthatatlan légió. Egyetlen említésre méltó esemény nélkül hoztuk le az első játékrészt. Ráadásul kaptunk két pontrúgásból két gólt, illetve egy eladott labdánkból lekontráztak, így három gólos hátrányban mentünk a szünetre. Ennél gyengébb félidőt még nem játszottunk. Rossz volt nézni a csapat szervezetlen játékát. Se támadásban, se védekezésben nem volt elfogadható a teljesítményünk. A második játékrész sem volt sokkal jobb. Volt egy-két lehetőségünk, de ma nem volt benne a játékunkban a jobb eredmény lehetősége. Sajnos sokkal jobb volt az ellenfél, a rutinjuk pedig áthidalhatatlan különbséget teremtett a vasárnapi mérkőzésen. Rossz felfogásban játszó, egy szervezetlen csapat benyomását keltettük. Egyetlen pozitívum a mai napban, hogy Györe Noel és Horváth Dániel személyében újabb két saját nevelésű 16 éves játékosunk mutatkozott be a felnőttek között! Gratulálunk a Dorog csapatának – fogalmazott a HVSE mestere.

A folytatásban sem vár könnyű feladat a HVSE gárdájára, a második helyezett Tatabányához látogatnak majd a hétvégén.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!