A Vas Vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a 13. forduló küzdelmeit rendezték meg a hétvégén, rangadókat is játszottak, amelyeken végül meglepően egyoldalú eredmények születtek. 

Jegyzőkönyvek

A játéknap egyik legjobban várt meccse az alsóházi rangadó volt, amelyen a Bük és a Táplán nézett egymással farkasszemet. A várakozásoknak megfelelően egészen sokáig szorosan alakult a derbi, ám a hajrára teljesen elfáradt a sereghajtó, amely így egy nagyobb arányú verésbe szaladt bele.

Ugyancsak egyoldalú küzdelmet hozott a Celldömölk és a Sárvár találkozója. Az első etap végén még csak egy gól volt a vendégek előnye, a második játékrész elején pedig az egyenlítést is megszerezhette volna a hazai együttes, ám büntetőből sem sikerült a kapuba találniuk. Ezt követően a Sárvár kíméletlenül használta ki az adódó lehetőségeit, és megérdemelten gyűjtötte be a 3 pontot.

Nem a jó széria folytatódott, hanem a rossz tört meg Rábapatyon, ahol a helyi csapat a legutóbbi két mérkőzését megnyerő Körmendet fogadta. Ezúttal azonban nem sokat tudott kihozni magából a piros-fekete alakulat, a hazaiak szűk 20 perc alatt elrendezték a találkozó és a 3 pont sorsát.

Nagy csatát hozott a Csepreg – Vép összecsapás. Amikor már úgy tűnt, hogy igazságos pontosztozkodással zárnak a felek, akkor érkezett a csattanó, a vépiek a 88. percben bevitték a győztes találatot.

Kiegyenlített első játékrész után végül felőrölte az újoncot a Szentgotthárd csapata. A nádasdiak sokáig jól tartották magukat, ám végül csak a szépítésre futotta erejükből, a pontszerzésre nem volt esélyük.

A második etapban sikerült eldöntenie a találkozót a listavezető Haladás csapatának a másik újonc otthonában. A Csákánydoroszló is remekül tartotta magát egy darabig, ám végül nem férhetett kétség a zöld-fehérek sikeréhez.

Feszült pillanatokat és pontosztozkodást hozott a Söpte és a Szarvaskend derbije, amelyet végül a hazaiak kettős emberhátrányban fejeztek be, így az 1 ponttal inkább ők lehetnek elégedettek.

Magabiztos sikerrel folytatta a bajnokságot a Király SE csapata: Halmosi mellett a visszatérő Schimmer is betalált.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!